24 uur per dag online bestellen.
Online Shop ► ► ►

Alu-Jaloezieën 16 / 25mm

Een binnenjaloezie is een zeer functioneel product. Met het kantelen van de lamellen kunt U een speciale lichtinval creëren. Door de vele kleur mogelijkheden zijn ze zeer geschikt om te zorgen voor een warme sfeer.. De 16 en 25mm jaloezieën uit onze kollektie zijn in vele kleuren leverbaar. Onze jaloezieën worden op elke gewenste maat geproduceerd. Natuurlijk zijn er vele kleuren mogelijk.

Op aanvraag ► ► ►

Alu-Jaloezieën 50mm met ladderband

Om een klasiek effekt te krijgen is het zeer mooi om een 50mm binnenjaloezie met aluminium lamellen te laten uitvoeren met 5mm breed ladderband. Dit ladderband is in vele kleuren leverbaar. Tevens kunnen we de bovenbak afwerken met een houten afdekkoof. De onderlat wordt dan ook in hout uitgevoerd.

Online Shop ► ► ►

Houten jaloezieën 50mm

De 50mm houten jaloezieën zijn momenteel erg trendy. Door de vele kleur mogelijkheden kunt u elke ruimte een sfeervolle en warme uitstraling geven. De lamellen zijn uit lindehout vervaardigd, ookwel Basswood genoemd. Met de retro bediening (leverbaar in brons en chroom kleur) geeft U er nog een extra luxe uitstraling aan.